Cinebaix, 26/09: una ocasió d'or per debatre sobre la nostra realitat educativa

Només sé que és la nova pel·lícula d'en José Corbacho i el mateix company amb què va dirigir "Tapas", i que el seu argument principal és l'assetjament escolar, conegut també com a "bullying".

Però m'importa més, molt més, que Cinebaix hagi tingut la sensibilitat i el sentit de l'oportunitat d'iniciar el curs amb una pel·lícula i un debat sobre l'estat de l'educació avui. Justament en uns moments que ens hem tornat a veure com a "mediocres" dins Espanya i dins Europa, justament quan no acabem de trobar el necessari consens per fer la primera Llei d'Educació de Catalunya.

I m'agrada molt, molt, que Cinebaix hagi contactat amb qui ha contactat per conduir el debat. Un professoràs del Martí Dot i una professorassa de l'Olorda, Rosario Calero i Anna Argilés, al costat de Jaume Funes, cornellanenc de pro i apassionat de la vida de l'adolescència, de totes les diverses adolescències i de la lluita per la igualtat d'oportunitats entre totes elles.

Un debat necessari i una cita oportuna. Només falta que omplim la sala de Cinebaix amb la nostra presència i que l'omplim de contingut amb les nostres paraules. Fins divendres!

Comentaris