Fa aigües la nova piscina de Sant Feliu...?

Sant Feliu és ple de cartells com aquest:
Quan es va fer la jornada de portes obertes, l'alcalde i els altres oradors van dir que demà passat (2 de maig) totes les persones abonades ja podrien fer ús de la piscina. Ara sembla que no serà així. Algú en donarà alguna explicació? És possible que, abans de començar, algú ja hagi de donar la cara per intentar explicar el que sembla inexplicable???

Comentaris

Anònim ha dit…
Qui va adjudicar l'obra? La Mancomunitat de Municipis.

Qui paga? 2/3 la Mancomunitat de Municipis i 1/3 l'Ajuntament.

Qui dirigeix l'obra? Els tècnics dessignats per la M.Municipis.

Quin problema hi ha? Ha surtit defectuós el formigó del sobreixidor de la piscina

Responsable? L'Ajuntament? Crec que seria molt injust. Encara que en aquesta època pre-electoral tot és possible.
Anònim ha dit…
Anònim 1: per lo bo i per lo dolent, el responsable de les obres municipals és l'ajuntament. encara que sigui l'empresa constructora o els arquitectes qui han fet malament la seva feina.
Clar que llavors haurem de fer responsables també els governs en els que hi era el jordi sanjosé dels desperfectes en la façana de la biblioteca, dels problemes del casal de la gent gran, del calor i el fred que fa al pavelló, de les fuites d'aigua de la piscina descoberta, dels problemes de l'antiga piscina coberta, etc, etc, etc.
Casualment, algunes d'aquestes obres, i moltes altres, es van inaugurar poc temps abans d'eleccions.
Anònim ha dit…
La piscina descoberta de l'Escorxador es va inaugurar el juliol de 1982, per un equip de govern PSUC i PSC amb Dionisio Garrote (PSC) al capdavant d'Esports i Maria Comellas (PSUC) a urbanisme i de fuites d'aigua ben poques o cap. La piscina coberta del carrer Montserrat va ser construida molt abans de les primeres eleccions democràtiques realitzades l'any 1979, i ni el Sr. Garrote ni el Sr. San José formaven part d'aquell Ajuntament.

Bona tarda.