CREDIBILITAT, REPRESENTATIVITAT, PLURALITAT, CAPACITAT, IL·LUSIÓ... FETES CANDIDATURA

Amiga, amic, guaita:

1. Àngel Merino
2. Eni Novell
3. jo mateix, per servir-te,
4. Lídia Muñoz
5. Manel Martínez
6. Conxita Fernández
7. Ferran López
8. Maite Ruf
9. Manel Leiva
10. Elisabeth Fernández
11. Jaume Solé
12. Núria Rius
13. Manel Macià
14. Rosi Fernández
15. Luis Gómez
16. Montse Monton
17. Josep M. Pi
18. Magda Torre
19. Martí Tambo
20. Aurora Huerga
21. Jaume Bosch

Suplents:
Pablo Pueyo
Isabel Calvo
Joan Morejón
Susana Joaquín
Josep Sanosa

Em van dir que ahir a la tarda em van anomenar (sense jo saber-ho!) a El Club. En relació a la presència de la Maria Pau Janer a les llistes del PP balear, sembla que algú va dir que "per què a ella se li han de suposar interessos, i al número 3 d'ICV per Sant Feliu, no"?

Ep, me doy por aludido! Jo sí que en tinc, d'interessos: treballar amb aquesta magnífica candidatura per fer un Sant Feliu on ningú se senti exclòs, un Sant Feliu amb un planejament urbanístic modèlic, un Sant Feliu amb un estil dialogant i participatiu de govern.

Així que, si tant se te'n fum dels possibles interessos de la mallorquina, però comparteixes els d'aquest santfeliuenc, recorda-ho quan hagis de triar els homes i dones que et representin!

Comentaris

Anònim ha dit…
Sort i endavant
Anònim ha dit…
des de que soc capàs de recordar, és la pitjor llista que ha presentat ICV
Anònim ha dit…
segurament perque te força i aixó et fa poooor....
Al segon anònim: doncs jo, des que sóc capaç de recordar, en trobo una de pitjor. La del 99, quan algú va proposar un simpàtic regidor que quatre anys després formava part de la candidatura del PSC i avui presenta, amb entusiasme digne de president de club de fans, una candidatura que, si et sembla bé, m'agradaria que argumentessis perquè és millor que la que presenta ICV-EUiA.
Anònim ha dit…
Je! De gent que passa d'IC al PSC i al revés en saps molt oi? O potser la diferència entre tu i en Joaquin Fernandez és lo de la simpatia. Quins collons que tens!! No he vist tio mes demagog en la meva vida.
Ah! I la llista és tan bona o tan dolenta com la darrera. Seguiu els mateixos.
Al cinquè anònim: res a dir d'en Joaquim. No va funcionar en l'equip d'ICV i aìxò sempre implica responsabilitats a dues bandes. Personalment, sempre va ser i és respectuós amb mi, cosa que malauradament no puc dir de tots els seus actuals companys amb mi ni d'ell mateix respecte a altres regidores d'ICV quan va ser a l'Ajuntament. I sí, és més simpàtic i balla molt millor. I això als votants en què els interessa? Així que, salutacions, company!
I de gent que va i ve d'Iniciativa al PSC i viceversa, modestament no en sé gaire. Només tinc molt clar perquè me'n vaig anar del PSC poc després de la fusió amb el PSOE, en acabat de les eleccions de juny del 77, que vaig quedar afònic cridant "voteu Socialistes de Catalunya!". Potser algun dia en parlaré, però no crec que sigui gaire interessant per al respectable que expliqui les meves primeres topades amb aquella incipient capitanada...
Anònim ha dit…
Al cinquè anònim: quan un decideix sortir a l'"arena" política també assumeix que forma part de l'esfera pública. Però em molesta que se'm citi (ni per bé ni per mal) des d'un anònim.
Jordi: sempre t'he respectat i sempre et respectaré, a més que sempre dones la cara i això sempre és un valor en aquests temps d'aparences i tacticismes personalistes. Respecte al que cites, només recordo haver-me posat contundent amb una persona, un home, durant la meva estada a l'ajuntament, i vaig voler que tu en fossis testimoni. Salut i sort.