510 persones omplen l'Ibèria en el sopar de presentació de la candidatura d'ICV-EUiA

Sort que hi va haver gent que ens va dir que tenia altres compromisos, perquè no hi haurien cabut: l'Ibèria, tant a dalt com a baix, era gairebé a rebentar! Les imatges s'expliquen per sí soles i no crec que calguin gaires comentaris:

Fa mesos que sentim a flor de pell que molta gent reconeix la tasca que estem fent des de l'oposició de la mateixa manera que la que vam fer en el govern. ICV i EUiA hem constatat sovint el suport de molta gent, hem vist moltes mostres d'ànim, però cap com aquesta quan ja només queda un mes per a les municipals. Així se'ns veu de contents:

I és que molta gent ha vist que hem seguit al peu del canó treballant per Sant Feliu. Hem donat suport a allò que hem considerat bo per a la nostra ciutat (com ara la nova piscina o el conveni per al soterrament) i que sovint nosaltres ja havíem preparat, com ara aquest mateix conveni o la remodelació de la carretera. Però ens hem mantingut ferms davant les arbitrarietats de l'actual govern (com ara la pretensió de fer passar el tramvia pel barri Falguera, de fer un túnel a les Grases o d'edificar en zona verda al Mas Lluí), hem denunciat les seves falsedats (com ara aquell forat econòmic del que ja ningú no parla i que ara tothom ja sap que ha finançat la carretera) o la seva supeditació a interessos de fora (com ara la seva renúncia a què el metro arribi al Mas Lluí o a l'estació, per deixar-lo simplement a les portes de Sant Feliu, davant de la ciutat esportiva del Barça). I, sobretot, hem dialogat, hem escoltat, també hem après...

Hem estat coherents amb la nostra trajectòria i no ens hem deixat arrossegar per cap nostàlgia. No volem tornar enrera. Volem un nou govern, que representi a la immensa majoria de la nostra ciutat, que recuperi un estil amable de dirigir sense imposar ni apartar, amb més sensibilitat cap a les treballadores i els treballadors, que no supediti Sant Feliu a res ni a ningú, que tingui com a horitzó un Sant Feliu on ningú se senti aliè, a part.

Tenim, com se sol dir, les piles ben carregades, sobretot després de dissabte. Vam comprovar la fidelitat del nostre vot, però som conscients que tots i cadascun dels vots compten, que no se'n pot donar ni un per suposat, que no hi ha res decidit fins a les 20:00 del dia 27 de maig. Així que, amiga, amic, en cap moment "abaixem la guàrdia" i fem, en tots els cercles personals de cadascú, tota la tasca necessària per assegurar tots els vots de fa quatre anys... i algun més!





Comentaris

Anònim ha dit…
Quina gentadaaaaa !!!!!!

endavant i força !!!!